Scanvogn WC-flex

– Den transportable toalett-vogn
WC:Flex inneholder vannskyllende toalett og håndvask med rennende vann. Vognen er uavhengig av vanntilførsel og avløp, da disse funksjoner er integrert i vognen.
WC-Flex vognen er enkel å transportere og klargjøre for bruk, også med fylte tanker.
Konstruksjon
WC-Flex er innredet og leveres med 65 l. vanntank, håndvask med kaldt vann og selvlukkende kran, toalett med 0,5 l. skylling, 150 l. avløpstank samt speil, holder til toalettpapir, håndkle- og tøyknagg samt 230 V / 10 A lys/varme. Det er mulighet for ekstern tilkobling til 230V, vann og avløp. Vognen er bygget på en kraftig varmgalvanisert chassis med torsjonsfjærende (gummifjærende) aksel m/påløbsbrems, 13″ hjul, 50 mm. kulekopling og støtteben.
Den oppbygget i sandwich-elementer med sterk glassfiber på sidene og isolasjon med ekstruderet polystyren, som har høy isoleringsevne; 50 mm. i sideelementer og 60 mm. i bunn- og takelementer.
Taket er unikt, i helstøpt glassfiber med vannavledning til takrenner, en løsning som samler vannet og leder det vekk fra vognens sider, dør og vindu. De utvendige, kraftige hjørnelistene og dørprofilene er i eloxeret aluminium, vinduet er i PVC med matt ikke gjennomsiktig glass.
Slamtømning kan foretas av brukeren slik at kostnader til eventuell slamsugning spares.
Ventilasjonen består av en friskluftsventil med tallerkenspjell. Latrinetanken er separat ventileret.