Scanvogn pionèrvogn

En Pionervogn er bygget og innredet med tanke på å kunnne fungere under forhold som normalt ikke har tilgang på ekstern tilkobling av elektrisitet og vann.
Som standard produserer scanvogn Miljøvogn til 4 eller 6 personer. En Miljøvogn inneholder som standard kjemisk toalett, dusj, håndvask, vindusskodder, køleskap, kokeplate, skap, benk samt oppslagstavle. Gulvbelegget er av type Tarkett Somplan 200, 2 mm. homogen gulvinyl. Scanvogn Pinervogn kan leveres i to varianter; lengde 570 for 3 personer eller lengde 730 for 6 personer.
Scanvogn Pionervogn er oppbygget av slitesterke og renholdsvennlige materialer og oppfyller Arbeidstilsynets krav. Med en slik vogn får arbeiderne komfortable og hygeniske arbeidsforhold, noe som også er med på å øke effektiviteten.
Scanvogns mannskapsvogner er bygget på et kraftigt varmforzinket boggiechassis. Understellet har gummifjærende aksler med påløpsbremser, 50 mm. kulekopling, kraftige Alko stabilform støtteben og 155/13″ hjul eller 20,5×8/10″ hjul alt etter hva du foretrekker.
Vognen er bygget i solide sandwich-elementer med en sterk glassfiberplate ut- og
innvendig. Kjernematerialet er ekstrudert polystyren som har en høy
isoleringsevne. Vognen har 50 mm isolasjon i sideveggene og 60 mm i tak
og bunn.
Utvendig er taket i helstøpt glassfiber med vannavledning til takrenner, en løsning som samler vannet og leder det vekk fra vognens sider, dør og vinduer. Scanvogns takløsning med helstøpt glassfiber er en unik løsning.
Vognen har kraftige hjørnelister og dørprofiler i eloksert aluminium.
Vinduene er i PVC med herdet termoglas. På gulvet er det lagt kraftig vinyl.
Som standard er det i Pionervognen installert Alde gass-sentralvarme samt kjemisk toilet.
Scanvogn, bygget av fagfolk for fagfolk!
Forøvrig vises det til brosjyre.

570-4p-pionervogn   pionervogn

Attachments:
Download this file (118_570-4P-Pionervogn.pdf)570 Pionèrvogn 4 P [ ] 37 kB
Download this file (118_730-6P-Pionervogn.pdf)730 Pionèrvogn 6 P [ ] 45 kB