Scanvogn miljøvogn

En Miljøvogn er bygget og innredet med tanke på å løse noen utvalgte arbejdsplassers spesielle behov for å adskille opholdsmiljøet fra arbeidstøyet, eksempelvis når det arbeides med asbest, olje eller epoxy.
Som standard produserer scanvogn Miljøvogn til tre og fire personer. En Miljøvogn inneholder som standard vannskyllende toalett, dusj, håndvask, vindusskodder, køleskap, kokeplate, skap, benk samt oppslagstavle. Gulvbelegget er av type Tarkett Somplan 200, 2 mm. homogen gulvinyl.
Scanvogn miljøvogn kan leveres i to varianter; som modell 2000 for 3 personer eller som modell 2000-660 for 4 personer.
Scanvogn Miljøvogn er oppbygget av slitesterke og renholdsvennlige materialer og oppfyller Arbeidstilsynets krav. Med en slik vogn får arbeiderne komfortable og hygeniske arbeidsforhold, noe som også er med på å øke effektiviteten.
Scanvogns mannskapsvogner er bygget på et kraftigt varmforzinket boggiechassis. Understellet har gummifjærende aksler med påløpsbremser, 50 mm. kulekopling, kraftige Alko stabilform støtteben og 155/13″ hjul eller 20,5×8/10″ hjul alt etter hva du foretrekker.
Vognen er bygget i solide sandwich-elementer med en sterk glassfiberplate ut- og
innvendig. Kjernematerialet er ekstrudert polystyren som har en høy
isoleringsevne. Vognen har 50 mm isolasjon i sideveggene og 60 mm i tak
og bunn.
Utvendig er taket i helstøpt glassfiber med vannavledning til takrenner, en løsning som samler vannet og leder det vekk fra vognens sider, dør og vinduer. Scanvogns takløsning med helstøpt glassfiber er en unik løsning.
Vognen har kraftige hjørnelister og dørprofiler i eloksert aluminium.
Vinduene er i PVC med herdet termoglas. På gulvet er det lagt kraftig vinyl.
Scanvogn, bygget av fagfolk for fagfolk!
Forøvrig vises det til brosjyre.
takdetalj_300
Attachments:
Download this file (117_Miljvogn_til_3_-_570212.pdf)Miljøvogn til 3 P [ ] 18 kB
Download this file (117_Miljvogn_til_4_-_660104.pdf)Miljøvogn til 4 P [ ] 19 kB