Scanvogn bad mobil

– den komplette toalett- og badevogn
Scanvogns BadMobil er innredet som et komplett baderom med alle nødvendige installasjoner. Vognen inneholder toalett, håndvask, dusj med dusjforheng, en liten benk, samt diverse holdere/knagger, og fungerer således perfekt som familiens midlertidig badeværelse mens man bygger om. Oppyggingen har en solid kvalitet og er lett å renholde, da alle tekniske installasjoner er samlet i et teknikk-rom med adgang fra yttersiden av vognen.
BadMobilen er bygget på en kraftig varmforzinket chassisramme. Vognen har gummifjærende aksel med påløbsbremser fra AL-Ko, 13″ hjul, 50 mm. kulekopling og støtteben. Vognen er bygget i solide sandwich-elementer med en sterk glassfiberplate ut- og
innvendig. Kjernematerialet er ekstrudert polystyrén som har en høy
isoleringsevne. Vognen har 50 mm isolasjon i sideveggene og 60 mm i tak
og bunn.
Utvendig er taket er i helstøpt glassfiber med vannavledning til takrenner, en løsning som samler vannet og leder det vekk fra vognens sider, dør og vinduer. Scanvogns takløsning med helstøpt glassfiber er en unik løsning.
Vognen har kraftige hjørnelister og dørprofiler i eloksert aluminium. På gulvet er det lagt kraftig vinyl.
Badmobil kan leveres i utvendige mål 360 (inkl. drag) x 185 x 280 cm. Innvendige mål 230 x 175 x 210 cm. Totalvekt 750 kg, egenvekt 580 kg. Det er eventuelt også mulig å få Badmobil levert i andre størrelser og løsninger.
Installasjoner
230 V el.installasjion med 16 A inntak HPFI-rele, automatsikring, takarmatur, bryter og stikkontakt, 600 W veggmontert elektrisk ovn, toalettpumpe (hvor håndvask og dusj også er tilkoblet), 30 liters elektrisk vannvarmer, og 230 V / 16 A CEE stikkontakt til eventuel frostsikring med varmekabler.
Vanninstallasjonene er med 3/4″ tilkobling som gjør det let å tømme anlegget. Toalettpumpen tilsluttes kloakkanlegg eller ekstern tank via 1″ uttak.