Scanvogn 2200

Scanvogn modell 2200 er den «lille» vognen i Scanvogns serie av mannskapsvogner. Leveres i totalvekt mellom 750 og 1000 kg , alt etter innredning, utstyr og installasjoner. Selv om det er den minste modell-serien, er den bygget etter de samme prinsippene som de «store» Scanvognene. Model 2200-serien er ikke låst av en innredningsløsning, men kan lett innredes etter individuelle behov som vanlig mannskapsvogn, kontor-/møtevogn eller toalett-/badevogn.
Model 2200-serien er oppbygget av slitesterke og renholdsvennlige materialer og oppfyller Arbeidstilsynets krav. Med en slik vogn får arbeiderne komfortable og hygeniske arbeidsforhold, noe som også er med på å øke effektiviteten.
Scanvogns mannskapsvogner er bygget på et kraftigt varmforzinket chassis. Understellet har gummifjærende aksling med påløpsbremser, 50 mm. kulekopling, kraftige Alko stabilform støtteben og 155/13″ hjul eller 20,5×8/10″ hjul alt etter hva du foretrekker.
Vognen er bygget i solide sandwich-elementer med en sterk glassfiberplate ut- og
innvendig. Kjernematerialet er ekstrudert polystyren som har en høy
isoleringsevne. Vognen har 50 mm isolasjon i sideveggene og 60 mm i tak
og bunn.
Utvendig er taket i helstøpt glassfiber med vannavledning til takrenner, en løsning som samler vannet og leder det vekk fra vognens sider, dør og vinduer. Scanvogns takløsning med helstøpt glassfiber er en unik løsning.
Vognen har kraftige hjørnelister og dørprofiler i eloksert aluminium.
Vinduene er i PVC med herdet termoglas. På gulvet er det lagt kraftig vinyl.
Som standard inneholder Scanvogns mannskapsvogner bord og stoler, vannskyllende toalett (eller tanktoalett), dusj, håndvask, skodder for vinduene, køleskap, kaffetrakter, skap, benk samt oppslagstavle. Gulvbelegget er Tarkett Somplan 200
2 mm. homogen gulvinyl.
Modell 2200 leveres i en rekke alternative lengder, bredde 228 cm (utvendig).
Scanvogn, bygget av fagfolk for fagfolk!